Close

Op afspraak of bij jou thuis

Een eigen personal shopper voor de juiste outfit

Zoveel merken en zoveel keuze, heb jij ook wel eens moeite met het maken van de juiste combinaties? Soms is het lastig om de juiste outfit voor je zakelijke, feestelijke of casual gelegenheid te vinden. Bij Van der Gang staan wij voor je klaar om de juiste outfit samen te stellen en helpen we jou deze compleet te maken met schoenen en accessoires. Wij begeleiden en adviseren jou om er nog beter uit te zien.

Bij jou thuis

Toe aan nieuwe kleding of een nieuw kledingstuk, maar komt het even niet uit om naar de winkel te komen of lukt het om een andere reden niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij graag bij u/jou! Met een mooie selectie kledingartikelen, waarvan wij denken dat ze bij jou passen, zijn we je graag thuis van dienst.

In de winkel op afspraak

Je kunt bij ons op afspraak langskomen. Onze winkel is dan speciaal voor jou geopend. Wist je dat steeds meer van onze klanten hier gebruik van maken?

Wanneer het niet uitkomt overdag kun je een afspraak maken op een tijdstip die voor jou uitkomt. Wij doen er alles aan om jou tevreden te stellen. Daarom geven wij jou graag stylingadvies op maat en staan we iedere dag of avond voor jou klaar.

Bij jou thuis of in de winkel:

Voor de man die weinig tijd heeft of niet van winkelen houdt

De garderobe check

Een succesvolle garderobe bestaat uit verschillende kledingstukken die je makkelijk met elkaar kunt combineren. Wij helpen je een verandering aan te brengen in je kledingkast met de garderobe check. De personal shopper komt bij je thuis zodat er gekeken kan worden wat er nog gedragen kan worden en wat absoluut niet.


Samen gaan we jouw garderobe door en gaan we met jouw kleding de combinaties maken die bij jou passen. In alle rust krijgt jouw garderobe een update. Na een garderobe check weet je precies welke kledingstukken ontbreken in je kledingkast en welke aanvullingen er nodig zijn zodat je garderobe weer op orde is.


Deze dienst is ideaal voor mannen die weinig tijd hebben om te gaan winkelen, en ook voor hen die niet van shoppen houden.

De voordelen van de garderobe check:

  • – Je hebt overzicht in je garderobe
  • – Er hangt alleen nog kleding in je kast die je echt draagt
  • – Een efficiënte en opgeruimde kledingkast.

Een garderobe check op locatie inclusief kleur-en stijladvies €75,-
De garderobe check is ook een origineel en persoonlijk cadeau om te geven!

Wij staan voor je klaar

Laat je gegevens achter voor een afspraak


Laat onze afspraak plaatsvinden:


Bevestiging via e-mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter:

Hét cadeau voor de man

Van der Gang Cadeaubon

Op zoek naar een cadeau voor je vriend, man, broer of vader?
De Van der Gang Cadeaubon: fijn om te krijgen én leuk om te geven!
Bepaal zelf de waarde en, indien gewenst, personaliseer de bon met een persoonlijke noot.

Cadeaubon
Zaterdag 13 april vanaf 14.30 uur staat de stamtafel vol met mooie flessen wijn van Miss Vino